Nieuws

Corona maatregelen

Samen tegen corona.jpg

Corona maatregelen

Sinds 15 december 2020 bevindt Nederland zich in een 'harde' lockdown. Ons vergader- en congrescentrum is nog wel geopend, maar met beperkingen. Bijeenkomsten, trainingen en cursussen zijn toegestaan, met maximaal 30 personen. Uiteraard gelden er wel beperkende maatregelen, zo is horeca alleen toegestaan indien dit wordt afgehaald en mee naar buiten genomen. Voor alle regels verwijzen wij u nog onze protocollen, het protocol van de Stenge vindt u hier: protocol Vergader- en Congrescentrum.

Dorpshuis de Jeugdhoeve, dorpshuis de Burcht en onze sporthallen zijn helaas gesloten, m.u.v. schoolgym. Indien de sporthallen weer open mogen, dan zullen hier ongetwijfeld ook beperkende maatregelen gelden, het laatste protocol van de sporthallen vindt u hier: protocol sporthallen.

Indien de Dorpshuizen weer open gaan, dan zullen hier waarschijnlijk ook nog maatregelen van toepassing zijn, de laatste protocollen van de dorpshuizen vindt u hier: Protocol de Jeugdhoeve en Protocol de Burcht.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.