Bezoekadressen:

Borsele Stenge - Logo.jpg

Vergader- en Congrescentrum de Stenge / Sporthal de Stenge / Jeugdsoos achter de Stenge
Stengeplein 1
4451 CZ Heinkenszand

Parkeerplaats (en voor de navigatie): Kamilleplein / Heinkenszand

Dorpshuis De Jeugdhoeve - Logo.jpg

Dorpshuis de Jeugdhoeve
Blikhoek 4
4453 BE 's-Heerenhoek

Dorpshuis de Burcht - Logo.jpg

Dorpshuis de Burcht
Johan Frisostraat 3
4434 AC Kwadendamme

Borsele De Zwake - Logo.jpg

Sporthal de Zwake / Jeugdsoos de Chaperon
Egelantierstraat 8
4431 EP 's-Gravenpolder

Postadres:
Sportfondsen Borsele BV
Stengeplein 1
4451 CZ Heinkenszand

Contactgegevens:
Tel: 0113-561865
E-mail: info.destenge@sportfondsen.nl

Waar kun je ons vinden?
Wanneer je van plan bent om met het openbaar vervoer richting De Stenge te komen, kijk dan goed op www.9292.nl zodat je niet voor verrassingen komt te staan!

Heb je een tip voor ons of een vraag waarmee we je kunnen helpen, dan horen we dat graag!
Vul hieronder het contactformulier in en we gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag. Je kunt ons natuurlijk ook bellen op telefoonnummer 0113-561865. We zijn telefonisch bereikbaar voor al jouw vragen.

Heb je een vraag?

Nog 500 tekens resterend

Algemeen

De receptie van de Stenge is geopend van maandag t/m donderdag van 09:00 tot 17:00 uur en vrijdag van 09:00 tot 12:00 uur. De sporthallen en ons vergader- en congrescentrum kent verschillende openingstijden, afhankelijk van de bezetting.

Wij werken geheel op maat en kunnen voorzien in allerlei bijeenkomsten. Denk aan een bedrijfsfeest voor grote aantallen, een congres of een feestje voor particulieren. Daarnaast zijn wij ook een locatie voor bijvoorbeeld sportevenementen, cursussen en teambuilding. Ook condoleances vinden in de Stenge plaats. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier op deze pagina: Contact.

Ons vergader- en congrescentrum kent een grote theaterzaal met een maximale capaciteit 250 personen. Daarnaast hebben wij vier vergaderzalen op de bovenverdieping. Drie van deze zalen hebben een capaciteit van 50 personen en omdat deze zalen gekoppeld kunnen worden tot een grote zaal, kan de capaciteit uitgebreid worden naar 100 / 150 personen. De vierde zaal op de bovenverdieping heeft een capaciteit van maximaal 30 personen. Maar er is ook een mogelijkheid om onze sporthal bij grote evenementen / bijeenkomsten bij het vergadercentrum te betrekken, hierdoor kan de capaciteit oplopen tot ca. 1000 personen!

De reserveringsvoorwaarden en annuleringsvoorwaarden vindt u hier.

De tarieven van onze vergaderzalen, maar ook de tarieven voor de huur van apparatuur vindt u op deze pagina: Vergaderen.

De tarieven van onze sporthallen vindt u onder het kopje: Sporthallen

Ja, zowel bij de Stenge als bij onze dorpshuizen is er parkeergelegenheid, waar u gratis kunt parkeren. Bij de Stenge is dit op het Kamilleplein (volg de blauw/witte bewegwijzering vanaf de snelweg of rondweg), waar ook 4 mindervalide parkeerplaatsen te vinden zijn. Op het Stengeplein zijn ook nog 4 parkeerplaatsen, maar deze zijn uitsluitend voor mindervalide. Bij de Jeugdhoeve en bij de Burcht kunt u voor het gebouw parkeren.

De voorstellingen in de Stenge worden georganiseerd in samenwerking met Theaters aan Zee. Via de site van Theaters aan Zee kunt u kaarten reserveren / kopen.

Ja, gevonden voorwerpen worden bewaard bij de receptie van de Stenge of bij de bar van dorpshuis de Jeugdhoeve en dorpshuis de Burcht. Voor contact kunt u contact opnemen met de Stenge, de Jeugdhoeve of de Burcht. Bent u iets in de sporthal verloren, in de sporthal staat een speciale bak met gevonden voorwerpen.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.