Topzaal waaiervorm.jpg

Congres

Een congres is een grootschalige bijeenkomst rond een bepaald thema, waar bijvoorbeeld wetenschappers of leden van een bepaalde organisatie aan deelnemen. Voor wetenschappelijke congressen of congressen in het bedrijfsleven is ook de term symposium of conferentie gebruikelijk. Tijdens een congres worden gedachten over het thema gevormd en ideeën uitgewisseld. Een congres wordt vaak ingeleid door een dagvoorzitter of een spreker die wat vertelt of die als gespreksleider fungeert.

Vergader- en Congrescentrum De Stenge, de naam zegt het al, biedt u ook de mogelijkheid voor het houden van uw Congres. Met een oppervlakte van ruim 240 vierkante meter is onze grote zaal hiervoor uitermate geschikt. Met diverse opstelmogelijkheden van tafels en stoelen kunnen tot maximaal 250 personen terecht in deze ruimte.

Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden, horeca en andere zaken, zodat uw bijeenkomst een groot succes wordt! Onze algemene voorwaarden leest u hier.

Vragen?
Kijk ook eens bij Contact (onderaan) voor de meest gestelde vragen.

Meer informatie?

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.