Topzaal waaiervorm.jpg

Congres

Tijdens een congres worden gedachten over het thema gevormd en ideeën uitgewisseld. Een congres wordt vaak ingeleid door een dagvoorzitter of een spreker die wat vertelt of die als gespreksleider fungeert. Wij helpen graag bij de organisatie hiervan en denken met u mee over de mogelijkheden. Wij werken geheel op maat en hebben al veel ervaring op dit gebied.

Vergader- en Congrescentrum De Stenge, de naam zegt het al, biedt u de mogelijkheid voor het houden van uw congres. Met een oppervlakte van ruim 240 vierkante meter is onze grote zaal hiervoor uitermate geschikt. Met diverse opstelmogelijkheden van tafels en stoelen kunnen tot maximaal 250 personen terecht in deze ruimte. Ook beschikken wij over de nieuwste audio- en visuele apparatuur om uw congres in de spotlight te zetten!

Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden, horeca en andere zaken, zodat uw congres een groot succes wordt!

Vragen?
Kijk ook eens bij Contact (onderaan) voor de meest gestelde vragen. Onze algemene voorwaarden leest u hier.

Meer informatie?

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.