In onze horeca kun je terecht voor een lekker kopje koffie, een gezonde lunch of een uitgebreid diner. Wat dacht u van een van onze heerlijke broodbuffetten of lekkere hapjes bij uw afsluitende (netwerk) borrel. Maar ook voor een diner kunt u bij ons terecht.

Wij werken geheel op maat; van een eenvoudige lunch, tot een grootschalig personeelsfeest, van een volledig verzorgd congres tot een condoleance. Kleine groepen, grote groepen, particulier of zakelijk, wij kunnen het allemaal voor u regelen. En omdat wij veel ervaring hebben, denken wij graag met u mee, zodat alles volgens wens en verwachting verloopt.

Op onze menukaart vind je veel gezondere keuzes. Wij werken met het certificaat voor Gezonde Sportkantine van Team:FIT (link) en werken we mee aan een gezondere eetomgeving via Richtlijnen Eetomgevingen.

0022_borsele-hr-22.jpg

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.