In Heinkenszand kunt u terecht in sporthal de Stenge en in 's-Gravenpolder kunt u terecht in sporthal de Zwake. Meer informatie vindt u in het submenu onder respectievelijk Sporthal de Stenge en Sporthal de Zwake. Ook de grote zaal in dorpshuis de Burcht wordt wel eens door sporters gebruikt, meer informatie hierover vindt u hier: Dorpshuis de Burcht.

Zaalverhuur extra.jpg

Sporthal huren?

Uiteraard kan je ook (een deel) van de sporthal huren voor een kinderfeestje, partijtje voetbal of andere activiteit. Voor zowel sporthal de Stenge als sporthal de Zwake hanteren we de volgende tarieven:

1/3 sporthal €. 25,50 per uur (incl. BTW)

2/3 sporthal €. 45,30 per uur (incl. BTW)

3/3 sporthal €. 62,70 per uur (incl. BTW)

1/3 sporthal heeft een afmeting van 15 x 27 meter, 405 m2.

Bent u van plan om vaker onze sporthal te huren (min. 10 keer) dan komt u in aanmerking voor een aantrekkelijk tarief voor 'vaste gebruikers'. Neem hiervoor contact op via onderstaande contactformulier.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.