De Stenge vergaderen - aangepast.jpg

Vergaderen
De Stenge biedt u verschillende zalen en arrangementen. U vindt hier al onze basis-mogelijkheden met kostenindicaties. Als u bij ons een zaal huurt, ontvangt u altijd een persoonlijke offerte. Graag passen we daarbij de arrangementen aan uw wensen aan. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden en een persoonlijke kostenindicatie.

Ben je op zoek naar een informelere setting voor je bijeenkomst? Dan is wellicht een van onze andere accommodaties geschikt. Wij beschikken ook over zalen in 's-Heerenhoek (Dorpshuis de Jeugdhoeve) en Kwadendamme (Dorpshuis de Bucrht).

Zalen en arrangementen
De Stenge heeft vier vergaderzalen, een theater en een sporthal. Als u bij ons een zaal huurt, hebt u altijd alle basisbenodigdheden bij de hand. Duurt uw bijeenkomst een hele dag of wilt u meer comfort? Dan kiest u voor een van onze aantrekkelijke arrangementen of buffetten.

Zaal (oppervlakte)   Opstelling en personen
Theaterzaal / Topzaal (275 m2)
U-vorm: 50
Carré: 65
Waaiervorm: 150
Cabaret: 150
Theater: 250
Vergaderzalen 1,2,3  (75 m2)
U-vorm: 26
Carré: 30
Cabaret: 50
Theater: 65

Vergaderzaal 4 (50 m2)
U-vorm: 20
Carré: 24
Cabaret: 30
Theater: 45

Tarieven 2023
Klik hier voor de tarieven van de zaalhuur en de tarieven van de apparatuur.

Reserveringsvoorwaarden
Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle reserveringen, deze voorwaarden vindt u hier.

Vragen?
Kijk ook eens bij Contact (onderaan) voor de meest gestelde vragen.

Meer informatie?

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.