Over ons

Van harte welkom bij Sportfondsen Borsele!

In onze gezellige accommodaties kun je op alle dagen van de week terecht om jezelf uit te dagen, te ontspannen, te vergaderen, of om iets nieuws te leren. Zowel zakelijk als particulier, er zijn vele mogelijkheden!

Op zoek naar een geschikte locatie voor een vergadering, congres of training? Neem dan hier een kijkje voor mogelijkheden in ons Vergader- en congrescentrum en in onze dorpshuizen: De Stenge, de Jeugdhoeve, de Burcht.

Op zoek naar een sportieve activiteit? Vindt bij ons altijd een activiteit die bij jou past, wij organiseren een aantal activiteiten zelf in sporthal de Zwake zie hiervoor: Eigen activiteiten. Een divers sportaanbod in onze sporthallen vindt u onder Sporthallen. hier vindt u ook alle informatie van de verschillende verenigingen en sporten die gebruik maken van de sporthallen.

Zin in een spetterend avontuur? Van mei tot september is ons buitenbad geopend. Ook hier zijn er activiteiten te ondernemen, neem hiervoor een kijkje op: zwembad Stelleplas.

36000d69-636e-4130-ac47-8b006165ce47.jpg

Benieuwd hoe u onze accommodaties kunt bereiken? Zie onder het kopje Contact meer informatie over de bereikbaarheid.

Alle vijf de accommodaties zijn toegankelijk voor mindervaliden. Denk aan speciale parkeerplaatsen, gelijkvloerse en drempelvrije entree, een lift, speciale kleedruimte en toiletten.

0018_borsele-hr-18.jpg

Wij zien u graag terug in een van onze accommodaties!

Vergader- en Congrescentrum 'de Stenge'
Zwembad 'Stelleplas'
Sporthal 'de Zwake'
Sporthal 'de Stenge'
Dorpshuis 'de Jeugdhoeve'
Dorpshuis 'de Burcht'

Over Sportfondsen

Bij Sportfondsen staan we iedere dag in de startblokken om ons in te zetten voor een vitaal Nederland. Dat doen we vanuit onze accommodaties samen met en voor gemeenten, maatschappelijke partners en bezoekers. Wij geloven dat iedereen vitaal kan zijn door in beweging te komen. Want van bewegen, alleen of samen, krijg je energie. En plezier. Of je nu beweegt om te ontspannen, jezelf uit te dagen, te leren of om te ontmoeten, wij geven die energie.

Wat in 1923 begon, inspireert ons anno nu nog steeds. Het was Sportfondsen-oprichter Han Bierenbroodspot zijn droom om zwemmen voor iedereen mogelijk te maken. Daarom bedacht hij bijna 100 jaar geleden een systeem waarmee Amsterdammers spaarden voor het eerste Sportfondsenbad in Amsterdam-Oost. Hij legde daarmee ook direct de basis voor het stimuleren van sport en bewegen. Dat motiveert ons ook in het heden en geeft ons energie die we met plezier doorgeven.

Sportfondsen geeft energie!

Energie.jpg

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.