Over ons

Van harte welkom bij Sportfondsen Borsele

In onze gezellige accommodatie kun je op alle dagen van de week terecht om jezelf uit te dagen, te ontspannen, iets leuks te doen of om iets nieuws te leren. Vindt bij ons altijd een activiteit die bij jou past, wij organiseren een aantal activiteiten zelf in sporthal de Zwake zie hiervoor: Eigen activiteiten. Meer informatie over de sporthallen vindt u onder Sporthallen.

Van mei tot september is ons buitenbad geopend. Ook hier kunt u allerlei activiteiten ondernemen, neem hiervoor een kijkje op:"zwembad Stelleplas.

36000d69-636e-4130-ac47-8b006165ce47.jpg

U kunt onze accommodatie gemakkelijk bereiken met de auto, de fiets of het openbaar vervoer. We hebben voldoende parkeergelegenheid voor zowel de auto als de fiets. Parkeren is gratis. Komt u met het openbaar vervoer? Dan kun je het beste uitstappen bij bushalte Stenevate voor de Stenge. Zie onder het kopje Contact meer informatie over de bereikbaarheid.

De accommodatie is toegankelijk voor mindervaliden. Onze accommodatie beschikt over speciale parkeerplaatsen, gelijkvloerse en drempelvrije entree, een lift, speciale kleedruimte en toiletten.

Heb je lekker gesport en wil je nog even bijpraten? Kom dan langs in onze gezellige horeca voor een kop koffie of een gezond broodje.

De Stenge galerij - aangepast.jpg

Over Sportfondsen
komt straks uit corporate story 2.0

Al in 1923 heeft Sportfondsenoprichter Han Bierenbroodspot de basis gelegd om bewegen voor iedereen toegankelijk te maken. Ook anno nu geloven wij in de kracht van bewegen, in de kracht van mentale uitdaging en in het plezier dat het geeft om dat samen te doen. Voor een gezond lichaam en een gezonde geest, dat gaat dus over meer dan zwemmen, meer dan sport zelfs. Het draagt bij aan een fysiek, mentaal én sociaal vitale maatschappij. Wij geloven in de kracht van samenwerking, om samen te organiseren wat mensen alleen niet voor elkaar krijgen. Zelfredzaamheid, zonder het alleen te doen.

Sportfondsen. Voor een vitaal Nederland.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.