Topzaal nwe verlichting.jpg

Wederom zijn we er samen met de stichting Theaters aan Zee in geslaagd om voor u weer een sprankelend theaterseizoen op de planken te zetten. Traditiegetrouw loopt het theaterseizoen van oktober tot en met april.

Theaters aan zee

Aangenaam
Wij zijn Peter de Neef en Esther Rooker van Theaters aan Zee. In opdracht van Stichting Theaters aan Zee brengen wij met groeiend succes in Zeeland een divers muziek- en theaterprogramma voor de kleinere podia (in Zierikzee, Renesse, Heinkenszand en in Ritthem). Dit doen wij sinds enkele jaren ook in De Stenge in Heinkenszand. 

De charme van het kleinschalige
Iedereen die Stichting Theaters aan Zee al kent, weet dat wij een kleine organisatie zijn met veel aandacht voor onze klanten. Het betekent ook dat wij u altijd persoonlijk kunnen adviseren over het programma en de voorstellingen. Wij brengen graag theatervoorstellingen met een persoonlijk tintje in de wat kleinere maar sfeervolle locaties. Veel van onze bezoekers kennen we zelfs inmiddels persoonlijk. Door een leuk gesprek te delen vooraf of na afloop of gewoon via social media als Facebook. Bij dit persoonlijk handelsmerk voelen wij ons bijzonder thuis.

Reserveren
Online theaterkaartjes boeken gaat eenvoudig via onze website: www.theatersaanzee.com. U rekent uw bestelling direct af en krijgt de e-tickets via de mail toegestuurd. Is dat niet mogelijk? Dan stuurt u ons een e-mail met uw bestelling, die wij voor u afhandelen. Heeft u geen computer? U mag uw bestelling ook doorgeven via het bestelformulier in onze theatergids. En bellen mag natuurlijk ook. Eventueel kunnen wij de e-tickets per post aan u toesturen. Kosten hiervoor zijn € 2,50 per bestelling. 

Rest ons u een zeer vermakelijk theaterseizoen toe te wensen met vele genoeglijke avondjes uit!

Adresgegevens:
Theaters aan Zee / Peter de Neef en Esther Rooker

Dorpsstraat 22-24
4389 TP  RITTHEM
Telefoon 0118 46 19 05
Mobiel 06 83 70 72 80

logo-theaters-aan-zee.jpg

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.