Sporthal de Zwake

's-Gravenpolder

Sporthal de Zwake

Diverse sportverenigingen maken gebruik van onze sporthal. Met een oppervlakte van 1170 vierkante meter is deze ruimte multifunctioneel inzetbaar. In eerste instantie natuurlijk voor uw sportplezier, maar u kunt ook denken aan grotere (bedrijfs) feesten en partijen. 

Tevens is het mogelijk het verjaardagsfeestje van uw kind eventueel in combinatie met eten en drinken te houden in onze sporthal. Informeer eens bij onze receptie naar de diverse mogelijkheden om de hal (of een deel daarvan) te huren. Wij werken ook samen met Bubble4fun, zij kunnen met hun Bubblevoetbal en extra dimensie geven aan een kinderfeestje.

In sporthal De Zwake wordt op vrijdagavond een recreatieve bedrijfsvoetbalcompetitie gehouden. "De derde helft" is hier een belangrijk onderdeel van.

0002_borsele-hr-02.jpg

Sportverenigingen
Wilt u meer weten over de verschillende verenigingen die gebruik maken van onze sporthallen, kijk dan hier Sportaanbieders.

Tarieven
De tarieven van de sporthal vindt u hier: Tarieven zaalhuur & sporthal.

Heb je een vraag?

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.