Heropening sporthal per 19 mei!

Nieuws

Heropening sporthal per 19 mei!

Overige sport.jpg

We mogen weer!

Goed vooruitzicht! Vanaf woensdag 19 mei de binnensporten weer toegestaan. Kom jij hard scoren op 1,5 meter afstand? Wij hopen je snel weer te zien! Hou onze social media in de gaten of kijk op onze website voor nieuws.

Samen houden we het veilig. De veiligheid van onze bezoekers en medewerkers en de hygiëne in de accommodatie staan natuurlijk voorop. De algemene basisregels tegen verspreiding van het coronavirus zijn daarom in onze accommodatie van toepassing: blijf thuis bij klachten, houd 1,5 meter afstand en draag een mondkapje. Voor ieders veiligheid en gezondheid laten we bij iedere activiteit een maximaal aantal bezoekers toe. De (sport) verenigingen hebben een mail ontvangen met de exacte voorwaarden.


En vanaf woensdag 26 mei (09:15 uur) start de Peutergym weer in sporthal de Zwake! Aanmelden hiervoor is niet nodig. Zien we jullie dan?

Heropening sporthal.jpg

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.