Keurmerk

Keurmerk Green Key

GREEN KEY; ​VOOR EEN (H)EERLIJKE BIJEENKOMST IN VERGADER-CONGRESCENTRUM DE STENGE

Duurzaamheid is tegenwoordig een hot item. En dat is niet vreemd. De natuur en het milieu staan dagelijks onder druk en de mens is nog altijd de grootste vervuiler. Natuurlijk is dit geen onderwerp waar u zich zorgen om wilt maken tijdens uw bijeenkomst in De Stenge. Dus daarom doen wij dat voor u.   en alle andere dagen van het jaar. 

Sportfondsen Borsele BV De Stenge is namelijk aangesloten bij Green Key.

Green Key is een bekend internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de toerisme- en vrijetijdsbranche. Aan dit keurmerk kunt u zien dat wij er veel aan doen om de druk van onze onderneming op natuur en milieu te minimaliseren. Daarmee gaan wij net een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist.

Het certificaat kent drie niveaus: brons, zilver en goud. Hoe meer milieumaatregelen zijn doorgevoerd, hoe hoger het ‘milieuvriendelijke’ niveau.
Sinds oktober 2015 beschikt Sportfondsen Borsele BV De Stenge over het certificaat Goud.

In de praktijk
Natuurlijk vragen wij niet van u om tijdens uw bezoek aan onze accommodatie continu rekening te houden met natuur en milieu. Daarom hebben wij ervoor gezorgd dat onze maatregelen vrijwel onzichtbaar voor u zijn, terwijl het effect groot is. Wij scheiden ons afval, gebruiken waterbesparende kranen en zorgen ervoor dat lampen niet onnodig branden. Maar er is meer.

Zo kopen wij fairtrade- en streekproducten in, wordt er gebruik gemaakt van energiebesparende verlichting en zetten wij zonnepanelen in om elektriciteit te winnen. 

Zonder dat u het merkt, draagt u een steentje bij aan de bescherming van natuur en milieu. En ondertussen heeft u een heerlijke bijeenkomst in De Stenge met uw gezelschap. Zo makkelijk kan het zijn!

Wilt u meer informatie over Green Key? Kijk dan eens op www.greenkey.nl

Heinkenszand, januari 2020

Sportfondsen Borsele BV
Green Key Team De Stenge

#https://mobilecms.blob.core.windows.net/appfiles/app_986/File/MVOverklaring_2020.pdf

Green Key goud.gif

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.