Keurmerk

Keurmerk Green Key

GREEN KEY; ​VOOR EEN (H)EERLIJKE BIJEENKOMST IN VERGADER-CONGRESCENTRUM DE STENGE

Duurzaamheid is tegenwoordig een hot item. En dat is niet vreemd. De natuur en het milieu staan dagelijks onder druk en de mens is nog altijd de grootste vervuiler. Natuurlijk is dit geen onderwerp waar u zich zorgen om wilt maken tijdens uw bijeenkomst in De Stenge. Dus daarom doen wij dat voor u, Sportfondsen Borsele BV De Stenge is namelijk aangesloten bij Green Key.

Green Key
is een bekend internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de toerisme- en vrijetijdsbranche. Aan dit keurmerk kunt u zien dat wij er veel aan doen om de druk van onze onderneming op natuur en milieu te minimaliseren. Daarmee gaan wij net een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist.

In de praktijk
Natuurlijk vragen wij niet van u om tijdens uw bezoek aan onze accommodatie continu rekening te houden met natuur en milieu. Daarom hebben wij ervoor gezorgd dat onze maatregelen vrijwel onzichtbaar voor u zijn, terwijl het effect groot is. Wij scheiden ons afval, gebruiken waterbesparende kranen en zorgen ervoor dat lampen niet onnodig branden. Maar er is meer. Zo kopen wij fairtrade- en streekproducten in, wordt er gebruik gemaakt van energiebesparende verlichting en zetten wij zonnepanelen in om elektriciteit te winnen. 
Zonder dat u het merkt, draagt u een steentje bij aan de bescherming van natuur en milieu. En ondertussen heeft u een heerlijke bijeenkomst in De Stenge met uw gezelschap! Zo makkelijk kan het zijn!

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over Green Key? Kijk dan eens op www.greenkey.nl

#https://mobilecms.blob.core.windows.net/appfiles/app_986/File/MVOverklaring_2020.pdf

Greenkey zilver

Groencertificaat
Wij beschikken over een groencertificaat. Een officiële verklaring dat energiebedrijf ENGIE groene stroom levert aan ons. Dit houdt in dat onze stroom 100% groen is en daarmee duurzaam is opgewekt. We vinden het belangrijk om duurzaam te ondernemen, dit is tenslotte beter voor het milieu.
Groene stroom is energie die is opgewekt uit zogenaamde ‘hernieuwbare bronnen’. Dat zijn bronnen die nooit opraken, zoals de kracht van de zon, de wind en stromend water. Ook biomassa is een bron van groene stroom. 

Groencertificaat

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.